marți, 16 octombrie 2012

Australia a anulat 10 mii de vize | viza.md


Foto: visa4.ru
Mii de studenți străini au rămas dezamăgiți – vizele lor au fost revocate printr-o decizie a Departamentului de Imigrare și Cetățenie din Australia (DIAC). În cele mai multe cazuri, motivul a fost lipsa de succese în școală și prezentarea unor informații incorecte în sprijinul cererilor de viză, scrie visa4.ru.
 
Educația în Australia se bucură de apreciere printre studenții din întreaga lume. DIAC a spus că, în acest an, în țară au venit pentru o diplomă australiană circa 462 de mii de străini, care vor studia la universități, la cursuri de limbi străine și în licee.
 
Cu toate acestea, chiar și în condițiile concurenței pe piața educației, Departamentul de Imigrare și Cetățenie din Australia nu are de gînd să închidă ochii la încălcările evidente ale regimului de vize. Astfel, în anul universitar 2011-2012, instituția a anulat vizele pentru 10 mii de studenți străini. Dintre aceștia, aproximativ trei mii de vize au fost revocate, deoarece proprietarii lor "nu au fost studenți onești" – nu au mers la cursurile la care erau deja înscriși. O altă parte au primit refuz, pentru că au prezentat informații greșite în sprijinul cererilor de viză. Restul de șapte mii de vize au fost anulate din cauza că studenții nu s-au descurcat la disciplinele din programul de studii.
 
Sursa: Viza.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu