miercuri, 11 iulie 2012

10 reguli de aur pentru litoralul românesc | viza.md

Foto: newsradar.ro
Litoralul românesc deţine 44% din structurile de cazare ale ţării şi reprezintă principalul punct de atracţie turistică pe perioada verii.
 
Un asemenea potenţial trebuie exploatat mult mai bine, iar pentru acest lucru este nevoie de implementarea a zece reguli de aur simple şi precise, susţine Dan Matei Agathon, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism şi Servicii.
 
1. Înfiinţarea şi pe litoralul românesc a consiliilor de administraţie a staţiunilor, după modelul bulgăresc. Din aceste consilii trebuie să facă parte autorităţile locale, serviciile de urgenţă şi hotelierii. Împreună se pot identifica problemele şi se pot găsi şi aplica soluţii imediate. Fiecare staţiune îşi are particularităţile sale, iar unele probleme pot fi strict locale. Aceste consilii de administraţie trebuie să îşi propună o singură ţintă: mulţumirea turiştilor pentru a se putea construi un brand durabil al respectivei staţiuni. Numai în astfel de consilii de administraţie se vor identifica detaliile care pot perturba turismul local, precum şi cele care îl pot îmbunătăţi.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu