miercuri, 20 iunie 2012

Top 5 destinaţii europene ale Greciei | viza.md

Pe site-ul tripadvisor.com a fost publicată lista celor mai reuşite destinaţii turistice din 2011. Grecia nu doar ocupă cîteva poziţii de top în clasament, dar şi a cucerit primele 5 trepte ale acestuia prin destinaţiile ei.

În particular, Santorini a obţinut pe drept locul 2 şi medalia de argint a clasamentului ... Pe următoarea treaptă se află Corfu (Kerkyra), urmat de Creta. Celebra staţiune Mykonos s-a clasat pe locul 7, iar staţiunii „de smarald”, Rhodos, i-a revenit poziţia a 19-a.

Santorini: Pe insulă se află plaje unice în lume, datorită activităţii vulcanice care s-a descoperit aici acum cîteva mii de anii. Cele mai cunoscute plaje ale staţiunii sînt „Kokini Paralia” (Plaja Roşie), Perissa şi Kamari. Capitala insulei este una dintre cele mai pitoreşti sate tradiţionale din lume.
 
 
Corfu (Kerkyra): Splendidele biserici în stil bizantin, castelurile veneţiene, vegetaţia bogată, condiţiile excelente pentru turişti, viaţa de noapte diversă şi nisipurile de o curăţenie impecabilă (Paliokastritsa, Hermiona şi altele) fac vacanţa pe această insulă din Marea Ionică să fie cu adevărat o experienţă unică în viaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu